Ő lenne eme blog felelőse:

by - május 17, 2016

Egy kicsit fura, egy kicsit reális, kissé talán túlságosan is az eszére hallgató egyetemista lány, aki amennyire nem akar felnőni, annyira akar világot látni. Semmihez nem ért igazán, de épp ezért kóstol bele dolgokba (az anyja is tanusíthatja, nem bírja ki, hogy ne egyen bele a még készülő sütemény alapanyagaiba). Próbálgatja szárnyait, és igyekszik megismerni önmagát.
Véleménye van mindenről, szereti azt cinizmussal tálalni, és kis koktélparadicsomokkal körberakni. Négy éves korában tanult meg olvasni, azóta sem igazán csinál mást, zavarja, ha villamoson megzavarják a legjobb részeknél, és szereti értékelni is az olvasottakat, kizárólag érzelmi céllal, és semmiképp sem műelemzéssel.
Jelenleg az SZTE JGYPK padját koptatja, és hónapokig készült a blog indításával, számos nagytól tanulva, programozói technikákat és apró trükköket elsajátítva.
Véleményeket is vár, sőt, kifejezetten kér, mert imád másokat meghallgatni és így színesíteni a saját értékrendjét.

Amit biztos nem kaptok tőle, az stílustanács, meg kontúrozós tippek, meg életmódtippek, mert stílusa naponta változó, sminkcucca van vagy három, egészséges életmódja meg kimerül a villamosra futásból.
A többi maradjon a posztjai titka. Abból majd úgyis megismeritek.


A blogról:

- A képek vagy saját készítésűek, vagy pedig WeHeartIt-ről szabadon felhasználtak. A szerzői joggal rendelkező képek blogról való lopását a törvény bünteti. 
- A cím felett található fülek mind az adott rovathoz tartozó bejegyzéshez ugranak, megkönnyítve így a keresgélést.
- Jobb oldalt találhatóak azok a közösségi oldalak, ahol szintén aktív vagyok.
- Szintén jobb oldalt tudtok felíratkozni, így nem maradtok le egy bejegyzésről sem.
- Kommenteléshez teljes szólásszabatságot adok, úgy vélem épp ez a lényege az egésznek, hogy több szempontot megismerjünk. Viszont az elharapózó vitákat azonnal tiltom. Intézzétek egymás közt, cicaharc, ketrecharc, felháborodott hangú panaszlevél, stb. mindent meg lehet oldani.
- A blog NEM REKLÁMOZÓ céllal jött létre, sem termékmegjelenítéssel, meg különböző sponzorációkkal, ahol megpróbálom lenyomni a torkotokon az árcédulát. Ha valamiről elmondom a véleményem, az VALÓBAN a SAJÁT véleményem, arról szól, hogy nekem bejött vagy épp nem jött be a dolog, talán te sikerrel jársz. Ez volt az első elvem a blog megalkotásával kapcsolatban, és ragaszkodom is hozzá foggal-körömmel. Ez azt is jelenti, hogy #follow4follow ügyeskedéssel nálam süket fülekre találsz. 

Egyenlőre ennyi. Bízom abban, hogy legalább egyszer mosolyt tudok csalni az arcodra, vagy te az enyémre. Drága mosolyom van, fogszabályzós voltam, úgyhogy kihívásra fel. :)

You May Also Like

0 megjegyzés