+5 youtuber, akiket követek idén tavasszal

by - március 20, 2017

Már említettem a Youtube függőségem, és volt egy őszi listám is, amiben 9 youtube csatornát említettem, akiket akkor követtem. A lista javában nem változott, maximum csak bővült, szóval fogadjátok maximálisan nagy szívemből szóló szeretettel alliteráció, szeretem az alliterációkat 5 olyan változatos témákban utazó csatornát, amiket én is szívesen nézek 2017 tavaszán.

Mint mindig, most is a nevekre kattintva juttok az adott csatorna oldalára


Az őszi összeállításnál rájöttem, hogy basszus, milyen rossz könyvmoly vagyok már, hogy egy booktubert sem követek, tiszta szégyen. Szóval elkezdtem ilyen irányban nézegetni az embereket, és csupán Regan volt az, akire azt mondtam, hogy "na, ez igen". Kreatív és változatos témái vannak, bátran megmondja, ha valami nem tetszik, összefüggőn és értelmesen beszél, többről meg manapság hova álmodjon az ember de komolyan. Véleménynyilvánításban néha úgy érzem, hogy hasonlít a stílusomhoz, de ezt ítéljétek meg ti, én azért kamera előtt nem biztos, hogy ennyire tudnám ezt csinálni, mint amit itt a blogon, talán ezért is örülök, hogy találtam valaki mást, aki viszont igen. 

Engem valahogy mindig elkerült a körülötte történő felhajtás, egész addig, míg egyik barátnőmről kiderült, hogy nagy rajongója és megnézetett velem egy csomó videót Lilly Singh-től. Nem érdekel, hogy mekkora stáb van körülötte, vagy hogy mennyi pénzt kap azért, hogy ennyire zakkant, de gyerekek, én meg vagyok lepve. Régi motoros ő már, épp ezért nem a kis tökéletesen sminkelt, az egész világ csodás, eccarvúk rohangálnak az égen - típusú youtuber, hanem inkább a mindenki szomszéd lánya, és ez szerintem fantasztikus. A 11 millió feliratkozó is sokat elmond helyettem, habár azért gyorsan megjegyezném, hogy a többmilliós feliratkozó szám nem feltétlen jeletni azt, hogy valaki jó youtuber khmkhm inkább nem mondok neveket khmkhm. Az egyik kedvencem jelenleg ez, de nézzétek meg a többit is, rosszabb napokon garantáltan feldobja a kedvetek. 

Hát basszus, ha nektek be kellene mutatnom tisztességgel Jeffree-t, őszintén bajban lennék, ez az ember mindent csinál, de komolyan. Így leegyszerűsítem nektek - make-up artist. Nem, nem fogom kiírni, hogy sminkművész, pls. Nem vagyok benne biztos, hogy ezt már kifejtettem nektek, de engem a Youtube és az ottani Youtuberek tettek teljesen elfogadóvá az LGBTQ+ csoportba tartozó emberekkel, Jeffree meg aztán a Drag Queen a számomra teljes mértékben. Van egy beszéd stílusa, amit vagy elfogadsz vagy nem, elsőre én is nézem, mint a moziban, de az utóbbi időben egyre többször kattintok az új videóira, és mint művész teljes mértékben elismerem. Luxus sminkcuccokkal dolgozik, szóval esélyem nincs ugyanazokat a termékeket megvenni, de néha jó nézni, ahogy szétalázza az adott márkát. Muhahaha.  

A múltkori listából kimaradt, pedig már jó egy éve követem a munkásságát, kisebb-nagyobb szünetekkel. Hatalmasat jött a csaj a tavalyi évben, több milliós feliratkozással, és bár szintén azok közé a sminkesek közé tartozik, akik műveit nem lehet magunkon produkálni, azért nem rossz nézni se. Sok később trendé vált kihívást ő talált ki, a kedvencem tőle ez és ez. Szerintem imádnivaló és kedves stílusa van, szarjátok le, hogy túl sok smink van rajta, vagy hogy ha az utcára így lépnétek ki, valószínűleg beutalnának valahova. Ő egy make-up artist, make-up lover, így érzi jól magát, és ő érte el nálam is, hogy legyen önbizalmam sminkkel vagy smink nélkül is. Nikkie egyébként holland, de persze angolul beszél, szóval már ettől is másabb, mint a szokásos vloggerek. 

Magyar nélkül nem lista a lista, viszont ezzel kicsit bajban voltam. Karint néha napján követem, mert a vlogjait őszintén szeretem, meg szerintem brutálisan szép a csaj, kamera elé való, szépen is sminkel, egyértelműen a szakmába illi. De, és most kérek mindenkit, hogy ne kössön külön belém, a retorikán még igazán lehetne javítani, mert ettől veszít nálam kissé az értékéből az ő youtuberi munkássága. Nehéz kamera előtt beszélni, én speciel nem is tudok, de sajnos a videógyártás a beszéddel is együtt jár. Nincs ő még annyira régóta a platformon, szóval biztos vagyok benne, hogy fog ez még javulni, az utazós vlogjai meg kifejezetten jók, remélem, hogy ezekre jobban rá is fekszik majd. Azért ha nem ismeritek, akkor csekkoljátok, a NYX Face Awardsos vlogját külön itt hagyom, de persze a nevére kattintva több videót is találtok. 

Ajánlatokat mindig várok, kíváncsi vagyok,  ti kiket követtek idén tavasszal, mikor a szép időben kint is lehetne lenni a friss levegőn, de mi inkább a gép előtt kockulunk, ugyebár. Írjátok le kommentárba itt vagy a Neverhood's Diary Facebookon oldalán vagy akár már  Twitteren is elértek, Instán pedig az Instastoryn keresztül követhetitek, épp merre járok :)

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. PeruseProjectet én is nagyon imádom <3 sok könyvet őáltala ismertem meg, szeretem, hogy ő nem csak a mindenki által hypolt könyveket mutatja be, hanem a kis el nem ismert gyönygyszemeket is

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is így vagyok vele, igen sok típusból válogat :)

      Törlés