Keri Smith: Nyírd ki ezt a naplót - NYEREMÉNYJÁTÉK!

by - július 12, 2016

Egy egész napom elment arra, hogy felvegyek és összevágjak nektek egy THANK YOU-videót, de természetesen az élet, és a technika mindig képes átírni a számításaimat. Nagyon sajnálom, szívem-lelkem beletettem, hogy megmutassam, mennyire felcsigázott ez a kis könyvecske, és hogy mennyire köszönöm nektek, hogy az utóbbi időben hihetetlen megnőtt a látogatottsága az oldalnak. 
Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!
Így azonban azt sem tudom átadni, mennyi minden meglepett Keri Smith könyvében, és hogy mennyire zseniális és egyedülálló ötletnek tartom az egésszet. A feladatok nagyon kreatívak és nagyon viccesek, mégis szabadságot ad, mert hiába van megadva az instrukció, saját magad értelmezed őket, így nincs két egyforma Napló, ahogy nincs két egyforma felfogású ember sem. 
Furcsán kezdtem neki, kissé bénán éreztem magam, de lapról-lapra egyre jobban elszállt az agyam, és nagyon király ötleteim lettek, ami miatt külön büszke vagyok magamra. Persze az Instagramon, vagy Youtube-on profi szinten művelőkhöz nem érek fel, ráadásul a rajzkészségem is elég gyér, de rá kellett jönnöm, hogy magam miatt csinálom, nem pedig a többiek miatt. Nem véletlenül "napló", személyes és intim, a megoldott feladatok nagyon sokat elárulnak az illetőről, és ettől még komolyabbá válik ez a vékonyka, igen büdös valószínüleg a papír vagy a nyomdafesték, csípte a szemem, de szerethető könyv.

Így nem, nem mutatom meg, hogy nyírtam ki a naplót, de annyit mondhatok: még messze nem fejeződött be a folyamat. Még nem elég saláta, márpedig az enyém lapokba fog hullani, ha addig élek is. 
Viszont itt van néhány inspiráció a Tumblr-ről, amikért teljesen odavagyok:

Nem magyarázom túl, a célom jelenleg nem a könyv/napbemutatása, hanem a pozitív irányba való elbillentés, hogy igenis megéri megvenni és elszórakozni vele.

Ráadásul alig több, mint két hónap alatt majdnem 1500-as látogatottsági mutatón áll a blog, ami annyira feldobott, hogy úgy döntöttem, valaki másnak is adok egy okot a boldogságra.

Nem lájkolós, nem megosztós játék, mert azoktól jómagam is a falra mászok.   
 
Szóval a lényeg: Egy kisebb tesztet kell kitöltenetek, amelyet IDE KATTINTVA értek el. Igyekeztem a legpopulárisabb regényekből kiszedni a kérdéseket, ha valamelyiket véletlen nem olvastad, akkor is megtalálod őket Molyon vagy az interneten böngészve. Az, aki minden kérdésre a helyes választ adja, bekerül a "kalapba", amelyből jövő héten sorsolok.
Nyereménye Keri Smith: Nyírd ki ezt a naplót c. könyve, melynek postaköltségét természetesen én állom. A játékban mindenki neve egyszer kerül fel a listára, csak az első kitöltést veszem figyelembe. A nyertes nevét az adott blogbejegyzésben is jelzem, e-mailben is értesítem és a Facebookon is közzéteszem, hogy biztosan ne kerülje el a figyelmét a nyereménye :) 
Ha bármilyen kérdésetek van, írjatok nyugodtan. Remélem nem nehéz a teszt és  mindenkinek nagyon sok sikert kívánok!

You May Also Like

2 comments

  1. Szia!!
    Én is láttam már képeken ezt a naplót és videót is láttam már róla, hogy valaki bemutatta a sajátját, amit már teljesen "kinyírt". :D És nagyon tetszett!!
    Azt szeretném kérdezni, hogy az eredményt mikor teszed nyilvánosságra??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, én is odáig vagyok érte :D
      Ha semmi nem jön közbe - márpedig ne jöjjön, mert kibukok - akkor jövő szerdán már végleges eredményt közlök! :)

      Törlés