Könyves álompasik [2.rész] - a borító istenei

by - június 29, 2016


Nekem senki ne mondja, hogy nem a borítója alapján ítél meg egy könyvet. Nekem is ez az első, és sajnos mindig a szebb borítójút veszem előre a sorban, kivéve, ha a fülszöveg nem győz meg. Ez miatt jó párszor ráfáztam már, mert míg a borító izgalommal és élménnyel csábított, a lapok üresek voltak, mint a pénztárcám. Most azonban összeszedtem egy rakat szexi pasit, akik azonnal elcsábítják az olvasót, egy kis kutatással pedig az eredeti személyazonosságukra is fényt derítettem.
A teljesség igénye nélkül.
 

Pepe Toth

Most komolyan, meglep valakit, hogy vele kezdem a sort? :D A magyar származású (mind tudjuk, hogy a Luxen bolygóról származik egyébként) focista modell és ügyeletes Daemon Black megszámlálhatatlanul sok könyvorítón szerepel a világ összes pontján, sokszor barátnőjével, a görög származású Sztella Tziotziosz-szal csak háromszor néztem a Google-t, hogy hogy írják, határozottan fejlődök. A kettejük közti kémia szinte felrobbantja a borítókat, és biztos sikert ígérnek a történethez. 
Remélem, Magyarországon is egyre több könyv megjelenik majd az eredeti borítókkal, Pepe-re egyszerűen szükség van apró kis könyvmoly életünkben, és hogy a polcokról perzseljen a tekintetével.
De igen, legyünk őszinték, az Origin a legjobbak legjobbja, a lány szaktársaim állandóan kiszedték a könyvet a kezemből, a nénikék a villamoson pedig nem szégyeltek megbámulni vele mondjuk direkt úgy tartottam, hogy villogjak vele. Az a borító annyira, de annyira HOT, hogy kétségem sem támad afelől, hogy Daemon jön, és felégeti az egész világot probléma nélkül.
Még több Pepe:
https://www.instagram.com/pepe8911/
https://www.facebook.com/Pepe-Toth-176287269210659/
https://twitter.com/Daemon_Black_
Egyébként itt egy link a spanyol borítókról, Holy Alein, szerintem nagyon szépek.
Jessica Clare: Wicked Games,      J. L. Armentrout: Origin,      Simone Elkeles: How to Ruin a Summer Vacation

Pepe Toth

Josh Mario John

Atyámkrisztus, hogy néz ki ez az ember, awww. Ahogy először megláttam, a viking szó ugrott be először, és azóta is ő az agyontetovált, szexi vikingem. Magyar nyelvű könyvborítón még nem láttam viszont, de remélem, hogy ami késik, nem múlik. Megértem, ha valakinek nem ő a típusa, de könyörgöm, nézze meg ezeket a borítókat, és merje azt mondani, hogy nem egy nyalogatni való félisten ez az ember. 
Josh egyébként kanadai, modellkedik, sosehagyjaabba,pls többet belőle itt kaphattok:
https://www.facebook.com/josh.MJN
https://www.instagram.com/spizoiky/
http://spizoiky.tumblr.com/
T. M. Frazier: Lawless,    T. M. Frazier: Soulless,    Tess Oliver: Hard Core
Josh Mario John

Stuart Reardon

Evezzünk kicsit vissza a saját kontinensünkhöz, és tekintsünk el a Brexittől, mert van a világon egy ilyen szép szál legény is, mint ez a Stuart. Őszinte leszek, nekem az arca nem annyira jön be, de azt elismerem, hogy hihetetlenül éles arcéle és férfias tekintete teljesen magával tud ragadni. Ha pedig nyaktól lefelé nézzük, akkor pedig kérnék valakit, aki nyakonönt egy vödör jeges vízzel, mielőtt teljesen felgyulladnék. Rengeteg könyvborítón köszön vissza ránk, és hiába keresem, magyar nyelvre fordítotton nem találom, ami szinte szentségtörés. Szükségünk van Stuartra. Az embereknek kell Stuart a polcukra. 
ha valaki mégis talál, linkelje be, mert emlékszem, hogy láttam valahol, de hiába keresem
Még több awww:
https://www.instagram.com/stureardon/
https://twitter.com/stureardon
http://www.stuartreardon.co.uk/gallery/
https://www.facebook.com/stuartreardon17
Stuart Reardon - bizony, a saját magával díszített könyvet olvassa, a KÁDBAN grr :D

Drew Doyon

Ő egy kicsit kakukktojás, de mivel fél napom ráment, hogy megtaláljam az igazi, és hamisíthatatlan Foltot, így itt hagyom, had boldogítson mást is. Mai napig imádom a "Csitt, csitt" sorozat borítóit, de soha nem néztem utána, ki is szerepel rajtuk. Drew kisfiús sármja azonban gyorsan levett a lábamról, még ha más borítókon nem is szerepel, meg van neki bocsájtva. És azok az ajkak, Yeeeyyzus... Hasonlóan Stuarthoz nem az esetem, de nem is küldeném el, ha betoppanna a szobámba.
http://drewdoyon.com/
https://www.facebook.com/DrewDoyon/
https://www.instagram.com/drewdoyon/
https://twitter.com/drewdoyon
Drew Doyon

Benjamin Lawrence Fiege

Alig hittem a szememnek, mikor megláttam, hogy egy zenészt biggyesztettek J. A. Redmerski Az Örökké határa c. könyvére. Édes egy pasas, annyi szent, és belehallgatva a számaiba még biztosabb lettem abban, hogy ő a tökéletes Andrew. Alig találtam hozzá elérhetőséget, és a vele olvasott interjúk is azt bizonyítják, hogy visszafogott pasiról van szó, ami számomra nagyon szimpatikus. Remélem a modellkedést sem szándékozik abbahagyni, mert fantasztikusan szimetrikus az arca, ami szinte lelki megnyugvást hoz az ember lányának. 
Favágós ing, borosta, gitár... mi kell még?
Sajnos egyik oldala sem aktív már legalább egy éve, de azért itt hagyom nektek, legalább nézegetni lehet
https://www.youtube.com/channel/UC4Uh3gNLhcB5rFey4dKhKDg
http://www.modelmayhem.com/portfolio/2523245/viewall
https://www.facebook.com/bfiege3/?fref=ts
Benjamin Lawrence Fiege

Nektek kik a kedvenc könyvborítós pasitok? :) Jöhet név, jöhet csak kép, a lényeg, hogy szélesítsük egymás látókörét :D

You May Also Like

7 comments

  1. http://4.bp.blogspot.com/-olp3W5EAVoA/VCvNnS3mIrI/AAAAAAAAJhs/DZ02ayZE8_Y/s1600/cspny_k2.png
    Elyas :) A srác igazi nevét nem tudom,pedig jó lenne :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon úgy tűnik, hogy ő Taylor Napier, legalábbis ahogy most utánajártam :D Azok a szemek *-*

      Törlés
    2. Nahát,köszi az utánajárást. :) Valóban,engem is a szeme nyűgözött le először :D Így képeken meg még inkább :)

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    4. Egyébként a listáról Benjamin Lawrence Fiege,Stuart Reardon és Josh Mario John sem rossz,bár meg kell mondjam egyik könyvet sem olvastam,de a Soha határa és a folytatása is tervben van. :)

      Törlés
    5. A Soha határa szerintem kötelező olvasmány kellene, hogy legyen, nem találkoztam még olyannal, aki ne szerette volna :D És meglepő, de a folytatása sem rossz, csak egyszerűen nyugodtabb hangvételű.
      Nagyon ajánlom, jó szórakozást hozzájuk :)

      Törlés
  2. Pepe Toth tényleg nem semmi... <3 De a viking sem :D

    VálaszTörlés