Tábori mit NE - 2017 nyár

by - augusztus 06, 2017

Augusztus van, és még nem az egyetemmel foglalkozunk? WHAT? WHY? Megőrült a bloggerina? Hát hogy képzeli?
Megőrültem bizony, és oly' csodás ez az érzés. Az agyamra ment a meleg, de őszintén: melyikünkére nem?

Amúgy keep calm, lesznek egyetemista kezdő és haladó bejegyzések, kicsit máshogy, mint előző években, nagyon pici türelmeteket kérem még csupán. VISZONT! WHOAAAA! Ha követtek Facebookon és Instán, akkor kétmilliószor elmondtam, hogy voltam táborba, érdekes és szupikanyuszika wat, ez a leírás még engem is meglepett volt. Felnőttfejjel sokkal több mindent észrevesz és megtapasztal az ember jánya, így jártam én is. Egyik hülyeséget követtem el a másik után, így nem meglepő, hogy bejegyzés kreálódik nagyszerű tapasztalataimból és meglátásaimból.
A bejegyzésben található képek @neverhood tulajdonát képezik! / Copyright © 2016-2017 Minden jog fenntartva!
Ha táborba nem is jársz már, vagy még sosem voltál akkor menjél szépen, a lista érvényes a nyaralásra, hosszabb osztálykirándulásokra és a baráti társasággal való kiruccanásra is. Leszögezném gyorsan, hogy azért nem minden velem történt meg, azonban azt már régebben ecseteltem, hogy 7 éves koromtól kb 18-ig minden nyáron legalább 2 táborban megfordultam, szóval nem semmi dolgokat lehetne összeszedni a "mit ne csinálj" listámra. Most viszont csak maradjunk az utolsónál. Mert minden mélypontja és fellegvára mellett Cseri nem volt rossz. Cserit szeretjük.

Mit NEM tanácsos táborban csinálni:

NE gyere össze már legelső nap a kiszemelteddel


... mert aztán végignézheted, hogy még pár lányt fűz az orrod előtt. Öhm, szóval, egy kis magyarázat ehhez: táborokban mindig teremtődnek fellángolások és kölcsönös szimpátiák, tábori párok nélkül nem is tábor a tábor. Ráadásul a szerencsésebbek még közel is laknak egymáshoz, más táborok viszont határokon nyúlnak át, értsd: rohadt messze laktok egymástól. Plusz ellenérv a gyors összejövésnek: túl nagy lesz az érzelmi kötelék, nem fogtok mással ismerkedni a táborból, csak egymás szájában lesztek végig, ami megint nem túl szerencsés opció. 

Szóval ha már valaki megdobogtatja piciny lelkedet, és esetleg, teljesen valamilyen fatális módon viszonzott a dolog, akkor azért adj neki pár nap egyszerű ismerkedést - mert amúgy tábori szokás, hogy minden pár valahogy utolsó estére talál egymásra. Ami megint hülyeség. Hagyjátok egymást élni, Ámen :D vicc, ha valakivel tényleg egy hullámhosszon vagytok, akkor ti szabjátok meg, mit akartok igazán #fúderomikvagyunkma wtf még magamat is megleptem most, de komolyan

A bejegyzésben található képek @neverhood tulajdonát képezik! / Copyright © 2016-2017 Minden jog fenntartva!
NE teregesd ki az életed már a legelső hozzád szóló személynek

Lehet ez csak én, de általában ha már legelső nap összebarátkozok valakivel, a harmadik nap után már magasról teszünk egymás fejére. I HAVE NO CLUE, WHY. Mindenhol így járok, az első tábori haverommal mindig külön visz minket a tábor szelleme. Nyeh, evvan. Viszont tényleg nem kell a legelső szembejövő embernek kiteregetned a teljes életedet, mert 1. nem biztos, hogy fogja érdekelni, 2. nem tudod mekkora kamugép 3. ebből adódóan nem semmi pletyókat indíthat ellened. Barátkozz normális sablon keretek közt, és ha valakivel tényleg bizalmasan, félrevonulva tudtok beszélgetni, akkor az táborozás után is fennmaradó #friendshipgoals. Mert létezik. 


Próbálj meg NEM felindulásból problémát generálni #nekavarjszart



Höhö Igen, szóval, nem kell itt bosszúállóskodni, a tábornak egyszer úgyis vége lesz, felesleges plusz problémákat generálni, letraumatizálni egy életre személyeket, elég, ha azokat leküzditek, amik aktuálisan vannak. Ha te azt állítod, hogy xy és zzs egymás mellett ültek az egyik foglalkozáson, az később már úgy fog visszatérni, hogy egymás ölében romantikáztak. Ez full komoly, lehet kis számú a tábor, vagy több 100 tagú, a pletykák gyorsabban terjednek, mint faluhelyen. Márpedig utóbbi is sebes, volt 20 évem kitapasztalni.
A bejegyzésben található képek @neverhood tulajdonát képezik! / Copyright © 2016-2017 Minden jog fenntartva!
NE nyomulj

Könyörgöm, csak ne. Az agyam kiég a túlságosan bevágódni vágyó személyektől, egyszerűen felmegy a vérnyomásom. Értem, hogy egyeseknek nehezebb a beilleszkedés, visszafogottabbak, ezzel az égvilágon semmi baj nincs. De mikor az illető elkezdi produkálni magát az egész társaság előtt, vagy klikkekhez próbál csapódni, esetleg csendesen megbújik a barátok mögött és összeszed minden apró információ, attól megkattanok. Az ismerkedést nem lehet erőltetni, trükközni, egyszerű közvetlenség és beszélgetés kell hozzá, a többi mindig alakul magától. De ha te egy szanyagép vagy, vagy totális panaszáradat, vagy épp olyasmibe szólsz bele, amihez az égegyadta világon semmi közöd, akkor ne csodálkozz, hogy senki nem fog megkedvelni. 

NE legyél randiguru

Jól érzitek, ez storytime :D Szóval, ha már úgy esett, hogy mégsem a nagy Ő-t találtad meg, vagy csak a nagy barátot, akkor maradjatok is ennyiben. Ne, véletlen se te hozd össze más lányokkal/fiúkkal, mert postagalambként végzed. Belekerülsz egy olyan kapcsolatba, amibe már így is ketten vannak, és bár ifjabb serdülő korban érdekesnek tűnhet, hogy mindenki benned bízik, felnőtt fejjel már marha irritáló, hogy te vagy a villámhárító egy - ismétlem - olyan kapcsolatban, amihez semmi közöd. Csakis és kizárólag te jöhetsz ki rosszul az egészből, szóval lépj hátra és foglalkozz a saját ügyeiddel, barátaiddal, táborral, a galambok meg szedjék szét egymást a te közreműködésed nélkül.
A bejegyzésben található képek @neverhood tulajdonát képezik! / Copyright © 2016-2017 Minden jog fenntartva!
NE csak egy ember kössön le

Szuper, ha találtál egy olyan barátot, akivel egy hullámhosszon vagytok, éjszakákba nyúlóan tudtok beszélgetni, vagy tudod, hogy a tábor után is tartani fogjátok a kapcsolatot. De. Ez egy tábor. Van eleje és van vége, vannak benne más emberek és más érdekes személyiségek. Haverkodni, kapcsolatokat teremteni nem csak lehet, hanem muszáj, mert ez lenne az egésznek a lényege. Szóval bátran menj és ismerkedj, akár az ott "talált" barátoddal együtt. 
Az is megeshet, hogy alapból jó baráttal együtt mész az adott helyre, akkor pedig ez az aranyszabály fokozottan érvényes. 

NE gabalyodj össze az egyik tábori vezetővel

Nem velem történt, de nem is kommentálnám bővebben.
A bejegyzésben található képek @neverhood tulajdonát képezik! / Copyright © 2016-2017 Minden jog fenntartva!
NE menj felkészületlenül

Ha 10 napra mész, ne csak 10 felsőt vigyél, vagy 5 zoknit, vagy mittudomén. Idén történt először, hogy a meleg miatt szinte mindegyikünk napi szinten két napra tárolt ruhát elhasznált, és a tábor felétől újrafelhasználást hirdettünk az addigra már kissé izzadt, gyűrött cuccainknak. Tipik példa mikor már nem anyád pakol helyetted, te meg nem gondolkodsz, mert minek, az luxus. Szóóóóval, csekk az előrejelzést és úgy készülj fel a kánikulára vagy a tomboló viharra. Én utóbbira nem készültem, kicsit hüvi volt, meg szarrá áztunk, de nem volt rossz, na. 

NE haraggal válj el

Lehet, hogy soha többé nem látod az illetőt, sőt, igen nagy rá az esély, de épp ezért nem éri meg csatározni. Beszéljétek meg a problémákat, ha voltak, vagy egyezzetek ki egy tiszta lapban, sosem tudhatod, mikor hozza úgy az élet, hogy pont egymásra tudtok majd támaszkodni. Fogja úgy hozni,  az élet egy kiszámíthatatlan köcsög, komolyan mondom.
A bejegyzésben található képek @neverhood tulajdonát képezik! / Copyright © 2016-2017 Minden jog fenntartva!
Legyen elég ennyi, mert így is marha hosszú bejegyzést kreáltam laza 20 perc alatt. Kicsit belelendültem, no. Ez is csak azt jelzi, hogy I'M BACK BITCHES és imádom, amit csinálok. Ha nem is veszitek véresen komolyan ezt a bejegyzést, azért remélem magatokra ismertetek vagy legalább megmosolyogtatott titeket. 

Ti mivel egészítenétek ki még ezt a csöpséget? Jöhetnek a saját tapasztalatok, sztorik, vicces szituk, higyjétek el, láttam már nagyon sok mindent, szóval csak bátran, nyűgözzetek le. 

Írjatok kommentárt itt, vagy Facebookon, vagy akár Molyon is, nagyon kíváncsi vagyok a ti táboros/nyaralós eseteitekre. Instán pedig @neverhoodsdiary néven követhettek, minden velem és a bloggal kapcsolatos infót instastoryból tudhattok meg először :)

Csókoltatom a csibecsaládot:
Aktuális heti videó: @neverhood_


Tábor VLOG:  @neverhood_

You May Also Like

0 comments