Blogszünet

by - április 02, 2018

Csibókák!
Ha olvastátok a korábbi bejegyzéseket, akkor semmi meglepetés nem érhet titeket, ha pedig nem, akkor tádádámm suprise!

Ha az univerzum és minden létező istenség szeret, akkor idén úgy néz ki, hogy van esélyem fejezni az egyetemen. Életem valószínűleg két legnehezebb hónapja jön, és muszáj arra fókuszálnom, hogy végre valahára fejezzek, mert már nagyon szeretnék. Ideges vagyok az államvizsga miatt, nagyon nincs meg bennem az önfeledtség és yolo, leginkább azon kattog az agyam, ezért úgy véltem, jobb lesz egy kis szünetet tartani a blog számára is.

Ez nem végleges, nem arról van szó, hogy most szünetelek, aztán soha nem térek vissza. JÚNIUS 10-ÉN teljes  munkaidőben és odaadással térek vissza, megkésett szülinapozással, és mindennel, ami csak jöhet. A témáknak is jót fog tenni kicsit a pihi, tavaly is volt egy hónap szünet, imádok utána újult erővel visszatérni és rengeteg ötlettel, szóval yeeeee, kezeket a magasba, tucctucctucc! Addig is dobhattok amúgy ötleteket, hogy mi érdekel titeket, minden közösségi platformon elérhető leszek, instán főleg, so várom a javaslatokat, könyveket, ötleteket. 

Ráadásul egy hatalmas tervem is van az idei évre, amihez a blognak is köze lesz, és ti is örülni fogtok szerintem neki, lévén, a legtöbbetek támogattok benne. De erről akkor, ha visszajöttem. 

A többi egyetemista pajtimnak is kitartást a vizsgákhoz, a középsulisoknak az évvégi hajrához, a dolgozóknak meg a közeledő kánikulához. Mindegyikünknek van keresztje :D 
Ha pedig hiányzom, olvassátok vissza a korábbi bejegyzéseket, a statisztikát figyelni fogom ám ;) 

Remélem velem lesztek akkor is, ha visszajövök. 

Nagyölelés:
A bejegyzésben található képek @neverhood tulajdonát képezik! / Copyright © 2016-2018 Minden jog fenntartva

You May Also Like

4 comments

  1. Sok sikert és várunk vissza! <3

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen, és őszintén igyekszem vissza :*

    VálaszTörlés
  3. Kicseszett kiralyno vagy, draga, minden sima lesz ;) Sok sikert meg azert neha par rendesen ataludt ejszakat neked :D Mikor pedig jossz vissza, itt fogunk varni ;) Ezerpuszi <3

    VálaszTörlés