Karácsonyi lehetetlen kívánságlista

by - december 04, 2016

Ha december, akkor vizsgaidőszak, meg egy kis karácsonyi feeling. Számomra az idei kissé különlegesebb lesz, mivel az Erasmusos vizsgáim "csak" februárra várhatóak, az otthoniakra meg megpróbálok sírva könyörögni egy átmenőért, mert nulla motivációm van a tanulásra. Na, de a lényeg, hogy végre újra érzem a karácsonyi készülődéssel járó izgalmakat, és temérdek vásárlást. Égősor, karácsony illatú gyertyák, díszek... a koliszobánkba már csak egy karácsonyfa kellene, de ne essünk túlzásokba. 

Vagyis épp, hogy essünk. Összeállítottam a karácsonyi lehetetlen kívánságlistámat a Télapónak/Mikulásnak/Jézuskának, kinek ki hozza az ajándékokat, és nagyon ajánlom neki, hogy a végső ajándékok legalább a közelében legyenek a kéréseimnek.
Miért lehetetlen kívánságlista? Gyorsan rájössz majd.

  • Daemon Black
Kérem. Ennyi. Ugye nem szükséges kifejtenem, miért? És miért őt? A fa alatt várhat félmeztelenül, mikulássapiban, sütivel a szájában, és soha az életben nem kérek mást semmilyen alkalomra.
tudom, hogy az első nem Pepe, de kit érdekel, hot AF
  • Egy ötös diplomát 
Csak úgy, valaki más írja meg helyettem, államvizsgázzon le belőle, minden vele járó szenvedést éljen át, aztán én kapjak vele munkát természetesen. Jó fizetéssel. Túl nagy álom, tudom, főleg az én szakommal.
  •  A Párválasztó-borítójának kék ruháját
Ide vele azonnal, és soha a büdös életben nem veszem le magamról. Abban alszok, abban bulizok, abban megyek órára. Olyan szép a kicsikém, tisztelni és szeretni fogom, míg a halál, vagy a lerohadás el nem választ. 

@weheartit @acidezdoce
  • Csináljanak HIBÁTLAN filmet Perfect Chemistry sorozatból. 
Jó, ez nem annyira lehetetlen, de amúgy az, úgyis csak elcsesznék, de ha megfilmesítenék, én lennék az első, aki zokogva vesz rá jegyet a moziban. Kedvenc könyvsorozatom EVER. Ó, és természetesen az intrókban található férfiúkat kérem főszereplőknek. A lányok meg ne legyenek ennyire amatőrök, Ámen.
Ha már Tökéletes kémia, akkor kérek még egy kicsit többet az égiektől. Amióta követem Instán, komolyan mondom, egyre jobban belezúgok ebbe a pasiba, hát úristen, halál édes ez az ember. És még Carlosnak is tudnám hívni, mi ez, ha nem a tökéletesség önmagában. 
  • Végtelen IKEA utalványt
Imádok minden lakberendezéssel foglalkozó dolgot, csak sajna nincs hozzá sem ügyességem sem művészi érzékem. De kit érdekel, egy végtelen IKEA utalvánnyal olyan szobám/lakásom lehetne, hogy az életben nem tenném ki szabad levegőre a lábam. 
  • Egy saját könyvtárat + szabadidővel!
Az utóbbi időben levegőt venni is alig volt időm, nemhogy olvasni, szenvedek is rendesen. Hiányoznak a YA klisék, a szexi de üres pasik, és a nagyon-nagyon buta kislányok, de még inkább ezeknek az alázása a blogon. Najó, azért javarészt magukkal ragadnak a kis hülyék, kitöltve magányos életemet, úgyhogy eléggé örülnék egy hatalmas könyvtárnak, amiben minden új megjelenéskor csak úgy felbukkannak az új kötetek. Meg néhány főszereplő pasi porolgatná le őket a nap 24 órájában. Félmeztelenül.
  • Tökéletes külsőt
Ja, ez elég lehetetlen :D Kezdem kicsit unni, hogy majdnem órákat kell reggelente azzal szórakoznom, hogy a pufi hörcsög fejemet valami vállalhatóvá alakítsam, de mégse legyen rajtam két kiló smink. Csak a lányok értik, mekkora meló ez. Meg úgy örülnék annak is, ha felvehetnék bikinit anélkül, hogy rémálmot okoznék a embereknek. És a lényeg: töménytelen Nutellát enni anélkül, hogy a seggem a kétszeresére nőne. Szerintem nem kérek sokat, ugyan. 
@weheartit @abdullayeva_sara @Tomorrowlaand  

  • Flörtölési képességeket
Aki ismer, tudja, hogy egy jóképű pasi közelében képes vagyok bekattanni. Zavarba jövök, folyamatosan dumálok, és kb az esküvőnket tervezem, ami azért elég ciki :D Szerencsére tudom magamról, és az évek alatt próbáltam ezen változtatni, de még így is sokszor a "és... szereted a kenyeret?" szintet ütöm meg.  Szóval elég jól jönne az agyamban mondjuk egy kapcsoló, amit bekapcsolva a szánalmas helyett mondjuk szexin érdekesnek tüntetne fel az illető előtt. 
naná, hogy csupa @wehearit

  • Végtelen utazási lehetőség
Adjatok egy limitmentes bankkártyát, és soha az életben nem láttok többet. Majd küldök képeslapot. 
Remélem mosolyt csaltam az arcotokra ezeken a komor őszi-téli délutánokon. Nektek mik lennének a lehetetlen kívánságaitok, aminek nagyon örülnétek? Írjátok le kommentben, nagyon kíváncsi vagyok az őrültebbnél őrültebb vágyakra :D

You May Also Like

2 comments

  1. Hát... a legnagyobb poén az, hogy ez nem poén. Az első szótól az utolsóig igaz, totál korrekt kérések... nagyrésze kéne nekem is :D Csak én mondjuk Deamon helyett mondjuk egy Eikko-ért imádkozom a Párválasztóból <3

    Nagyon jó poszt lett amúgy, khm, remélem bárki is hozza az ajándékokat, oda fog rá figyelni xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha valamelyiket megkapom, mindenképp lesz róla bejegyzés :D Köszi :)

      Törlés