5 nyárzáró programötlet, amit igenis csinálhatsz egyedül

by - augusztus 27, 2017

Őszintén szólva brutálisan parázok az idei évkezdéstől, szerintem az életben nem volt még ekkora idegbaj a naptárnézegetéssel, és azzal, hogy túl gyorsan elmúlt ez a - amúgy elég tartalmas - nyár. Szóval amolyan tagadásban is élek, próbálva nem tudomást venni a felém robogó, és hamarosan elgázoló szeptemberről, így az utolsó nyári posztban még hoztam nektek néhány jó programötletet, amelyhez nem kell másra várni, és néha még a házból se kimenni.

Zaba-nap

Süss, főzz, kreálj egy csomó kaját, pepecselj velük, fotózd instára, majd egy jó filmmel/könyvvel az öledben húzódj meg a szobádba millió párnával körbevéve, tolj be több ezer kalóriát, és ÉREZD JÓL MAGAD! Pinteresten tutira sok ötletet találsz a főzőcskézésre, és bár nagyon sok ott látott dolgot fizikai képtelenség újrakreálni, attól még szórakozni lehet vele.
Ha pedig csoda folytán jól sikerül, és a házat sem égeted le, akkor egész véletlen megkínálhatsz mást is, de persze a lényeg, hogy te jól érezd magad és hogy a konyha totális felfordulás legyen. Utóbbi nélkül hol a buli?
+ tipp: csinálj fesztiválhangulatot a szobában, erkélyen vagy az udvarban valamelyik fa alatt, lámpákkal, párnákkal és minden tumblr szintű cuccal, igazi nyárzáró program lehet. De a kaja ne hiányozzon. A kaja kell. A kaját szeretjük. 
A bejegyzésben található képek @neverhood tulajdonát képezik! / Copyright © 2016-2017 Minden jog fenntartva
Kirándulás

Még mindig van esély felülni a következő buszra/vonatba, bepattanni az autóba vagy bringára ülni, és elutazni valamerre egy napra. Nekem speciel a következő hétre még 3 város is tervben van, reggel menős, este jövős megoldással. Ne az lebegjen előtted, hogy mindjárt suli, hanem az, hogy utoljára el lehet menekülni, mielőtt jönnek a megszokások és a reggeli rutin ébredések, és jó ideig semmi spontaneitásra nem lesz még csak kedved sem. Just do it! Menj, szellőztesd ki a fejed, zárd le a nyarat, gondold át az évet, és töltsd fel a király képeket Instára, hogy mi is lássuk, merre jártál. Mert aranyszabály, hogy bármerre jársz, az emberek orra alá kell azt dörgölni, anélkül mit ér az egész? :D szarkazmus

Hennáztass

Basszus, ez nekem világéletemben kimaradt, pedig mindig olyan irigy voltam a szeptemberben suliba érkező lányok díszesebbnél díszesebb kézfejeire. Rengeteg ötletet találsz az otthoni kreálásra is, de csak akkor ajánlom, ha a tényleg ügyes vagy, magamból kiindulva, aki egy pálcikababát nem tud normálisan rajzolni, inkább profira bíznám az alkotást. Nézz szét, hátha a környékeden valaki mesterkedik ilyesmivel, a Google és a Facebook segítségével ezt lazán végbe lehet vinni.
Aztán legyen mindenki irigy pontosan rád, #yougogirrrrl.
A bejegyzésben található képek @neverhood tulajdonát képezik! / Copyright © 2016-2017 Minden jog fenntartva
Próbálj ki valami újat

Esküszöm, én vagy éhes vagyok, vagy tényleg az étel az egyetlen szerelmem, de igenis kajás ötlet jön megint. Ha abból indulok ki, hogy Szegeden mennyi új hely nyílt, és alig várom, hogy végigpróbáljam őket, akkor érthető, hogy jutottunk ide megint. Vidd a laptopod, a füzeted vagy az aktuálisan olvasott könyvedet, ülj le, és próbálj ki új ízeket, az ország tortáját vagy valami zöld biotrutymót, bármit, amit amúgy semmilyen körülmény közt nem próbálnál ki.
Nekem a Fluffy és a zöld Smoothie van komoly tervben, valahogy mindkettőtől előre félek.

Utolsó nagy shopping

Hozz egy limitet, vegyél magadhoz egy ökoszatyrot, és irány a legközelebbi könyvesbolt, pláza, írószerbolt, vagy bármi, amire késztetést érzel. Mindenhol leárazások vannak jelenleg, néhol meg TÉNYLEG, nem csak kamuból húzzák át az árakat, szóval a Pepco, Háda és egyéb occóbolt társaik várják a pénzköltés összes lehetőségét. Szigorúan egyedül menj, különben vagy lebeszélnek az adott dologról, vagy épp még több pénzt költesz társaságban, mint amúgy. #alonetimes
A bejegyzésben található képek @neverhood tulajdonát képezik! / Copyright © 2016-2017 Minden jog fenntartva
Nektek milyen programötletetek van még?  Írjátok le kommentben itt, vagy bármelyik más platformon (FacebookInstagramMoly), totál bepánikolt gondolataimat még eltudjátok ezekkel vonni :D

You May Also Like

3 comments

  1. Nagyon szuper poszt lett, mindegyiket meg fogom csinálni a hátralévő néhány napban, főleg a legelső kajásat :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ígyígy, evéssel kell kezdeni, aztán jöhet a többi :DDDD

      Törlés
  2. Áh, a kaja a világmindenség :DD

    VálaszTörlés